En sunn livsstil

Dette er det første innlegget her på bloggen! Denne bloggen handler om min livsstilsendring, og her kommer jeg til å dele erfaringer og oppskrifter. Til tross for min unge alder har jeg prøvd en rekke slankekurer, dietter og slankekurs. Jeg har slanket meg, og lagt på meg igjen. Nå handler det ikke om å bli tynn lenger, nå handler det om å være fornøyd med seg selv, og å ha en god helse.

 
Jeg syns det er viktig å få frem at jeg ikke er kokk, og det finnes sikkert andre måter å gjøre ting på. Målet med denne bloggen er å dele mine erfaringer, og hva som fungere for meg. Jeg ønsker å dele enkle og sunne hvedagsoppskrifter som alle får til - og kanskje noen nyttige tips til hvordan en kan redusere kalori og fettinntaket uten å sulte seg. For å få til en varig endring tror jeg det er viktig å finne gleder i hverdagsmaten - å spise mat som er både sunn og god.  Denne bloggen kommer forhåpentligvis til å motivere meg til å fortsette å eksperimentere og finne sunne alternativer til matretter som jeg liker. Jeg håper også at jeg kan inspirere noen andre, og at du har lyst til å følge meg på denne reisen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Helen Johansen

Ann Helen Johansen

23, Sarpsborg

Denne bloggen handler om min livsstilsendring. Jeg har slanket meg mange ganger, prøvd diverse slankekurer og dietter. Nå handler det ikke om å bli tynn lenger, nå handler det om å være fornøyd med seg selv, og å ha god helse. Jeg ser på dette som en endring jeg skal leve med i mange år fremover. På denne bloggen vil jeg dele mine erfaringer, sunne og gode oppskrifter, og kanskje noen nyttige tips til hvordan man kan redusere fett og kaloriinntak i hverdagen - uten å sulte seg.

Kategorier

Arkiv

hits